bitchmusic Opublikowano 19 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Stycznia 2006 helo. poradzcie mam wiekowego juz toshiba satelite s 1800- 554 ktory w oginale przyszedl z win98. jakis czas temu zainstalowalem XP co okazalo sie slabym pomyslem bo laptop zwolnil niesamowicie ale nie o to.. Nie pamietam niestety jak dzialalo USB na 98 ale na XP wszystko odbiera tylko jako usb 1.0 ale pojawia sie chmurka ze to uzadzenie moze dzialac szybciej - jak to zrobic? nie wiedzialem(dalej nie wiem) to wymyslilem ze kupie sobie karte CardBus (PC???costam costam) z dwoma usb - oczywiscie obslugujaca 2.0. Postapilem zgodnie z instrukja zainstalowaly sie open host controler, enhanced host controler ale menadzer nie widzi zadnego usb 2.0 root hub device - a jak pisze instrukcja powinno sie to pojawic. Karta nie dziala prawidlowo - daje rade z myszka przez usb ale mp3 ani sony psp podlaczanej przez karte nie widzi! co zrobic?? Pomozcie bo siedze za granica - brytyjscy informatycy sa o kant [gluteus maximus] rozbic. A ja potrzebuje tych usb jak reki!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bitchmusic Opublikowano 19 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Stycznia 2006 to d*pa to cos obrazliwego?? sorry, swierzym tu jest! ....a ze swoja 25 lat zyje i sie nie obrazam:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...