rado1450 Opublikowano 19 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Stycznia 2006 witam . otoz kiedy ktos dzwoni do mnie to przez pierwsze jakies 2-3 sekundy gloscnosc dzwonka jest najnizsza i dopiero po tych sekuindach przelacza sie na ustawiona glosnosc . wystepuje to niezaleznie od wszelkiego rodzaju ustawien . jest to wada telefonu ?? bardzo prosze o pomoc Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 20 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Stycznia 2006 Ja bym powiedział, że raczej zaleta. Masz czas odebrać telefon nie strasząc innych ludzi. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
partyboy666 Opublikowano 30 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Stycznia 2006 zgadzam sie z przedmowca!! PS: co do telefonu d600 to rowniez mam pytanie a nie chce nowego tematu zakladac.. otoz zauwazylem pewna wade.. brak mozliwosci wyslania fotki MMSem wiekszej niz 640x480 !! strasznie sie zawiodlem na tym telefonie... bo po co mi te 2Mpixy jak ta fotka moge sie cieszyc jedynie na kompie ?? nokia zastosowala proste rozwiazanie, przy wysylanu zmniejsza rozdzialke na 640x480.. a w szajsungu jest cos takiego jak edytor obrazow...... mozna nim zrobic praktycznie wszystko oprocz zmiany rozdzialki..... czy moze jest jakies wyjscie ?? help!! PS2: smiechu warte jest rowniez podlaczenie d600 przez USB.. obsluguje tylko v1.1.. pamiec wew. to 90 mb wiec policzcie sobie ile czasu zajmie zgrywanie fotek lub wgrywanie mp3.. pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KrzychuG Opublikowano 30 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Stycznia 2006 PS2: smiechu warte jest rowniez podlaczenie d600 przez USB.. obsluguje tylko v1.1.. pamiec wew. to 90 mb wiec policzcie sobie ile czasu zajmie zgrywanie fotek lub wgrywanie mp3.. Cale 90 sekund, a to dlatego, ze generalnie maksymalny osiagalny transfer przy dobrze wykorzystanym 1.1 to 1MB/s ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
partyboy666 Opublikowano 30 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Stycznia 2006 Cale 90 sekund, a to dlatego, ze generalnie maksymalny osiagalny transfer przy dobrze wykorzystanym 1.1 to 1MB/s ;) w takim razie nalezy dodac ze usb nie jest dobrze wykorzystane w tym telefonie i empetrójka o rozmiarze 4Mb leci jakies 30s. :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość lechu1777 Opublikowano 2 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2006 HEeh D600 lipny jest? A tak sie dorbze zapowiadał ;/ Ja ne mam wiec sie nei wypowiadam za duzo. Możliwe że masz ustawione tak żeby dzwonek grał coraz glosniej(jest taka opcja). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-mess- Opublikowano 7 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Sierpnia 2006 czy potrzebny jest dodatkowy soft aby zgrac z d600 fotki na kompa? czy wystarczy podpiac kabelek? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mafia35 Opublikowano 23 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Sierpnia 2006 (edytowane) zgadzam sie z przedmowca!! PS: co do telefonu d600 to rowniez mam pytanie a nie chce nowego tematu zakladac.. otoz zauwazylem pewna wade.. brak mozliwosci wyslania fotki MMSem wiekszej niz 640x480 !! strasznie sie zawiodlem na tym telefonie... bo po co mi te 2Mpixy jak ta fotka moge sie cieszyc jedynie na kompie ?? nokia zastosowala proste rozwiazanie, przy wysylanu zmniejsza rozdzialke na 640x480.. a w szajsungu jest cos takiego jak edytor obrazow...... mozna nim zrobic praktycznie wszystko oprocz zmiany rozdzialki..... czy moze jest jakies wyjscie ?? help!! PS2: smiechu warte jest rowniez podlaczenie d600 przez USB.. obsluguje tylko v1.1.. pamiec wew. to 90 mb wiec policzcie sobie ile czasu zajmie zgrywanie fotek lub wgrywanie mp3.. pozdrawiam Rzeczywiscie wielka wada, zwlaszcza ze mms ma limit do 300kb. Zobacz najpierw ile zajmuja zdjecia zrobione w rozdzialce 2mpix i nawet 1,3mpix. Mozesz sprobowac wyslac zdjecie w rozdzialce 800/600. Niektore modele telefonow przyjmuja mms tylko do 100kb (to juz wogole padaka). Tak, jest wyjscie. Bierzesz kabel i zmieniasz rozdzialke na kompie lub od razu robisz zdjecie w mniejszej rozdzialce. Dodam jeszcze ze mi mp3 ida o niebo szybciej. Ten "problem" rowniez ominalem prostym sposobem. Czytnik kart pamieci ktory mam w kompie jest 2,0, wyjmuje karte z telefonu i kopiuje ja na kompie. Pozniej karta w telefon i gra muzyka. czy potrzebny jest dodatkowy soft aby zgrac z d600 fotki na kompa? czy wystarczy podpiac kabelek? Samsung PC Studio 3 Z drugiej strony nie trzeba softu. Wystarczy przestawic w ustawieniach USB na "pamiec masowa". Jest tez funckja "modem" lub "PictBridge". Ta ostatnia jest do polaczenia bezposrednio pod drukarke (o ile masz drukarke z funkcja PictBridge). Edytowane 24 Sierpnia 2006 przez mafia35 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
camilos Opublikowano 23 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Sierpnia 2006 Co ciekawsze koszt czytnika kart pamięci na USB jest baardzo mały. Najdroższy na allegro to ok. 50 zł. Najtańszy to koszt nawet 8 zł. Nawet ten za 20 zł odczytuje większość (jak nie wszystkie) typy kart. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 23 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Sierpnia 2006 witam . otoz kiedy ktos dzwoni do mnie to przez pierwsze jakies 2-3 sekundy gloscnosc dzwonka jest najnizsza i dopiero po tych sekuindach przelacza sie na ustawiona glosnosc . wystepuje to niezaleznie od wszelkiego rodzaju ustawien . jest to wada telefonu ?? bardzo prosze o pomocJest to podyktowane przepisami w Unii Europejskiej albo moze i nie tylko. Po prostu ze wzgledu na bezpieczenstwo i zdrowie czlowieka aby mu nie wywalilo bebenkow gdy przypadkowo zacznie dzwonic a my bedziemy mieli tel. przy uchu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mafia35 Opublikowano 26 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Sierpnia 2006 Jesli komus sie nie podoba stopniowy dzwonek lub wybor miedzy wibracja a dzwonkiem to polecam wgranie nowego firmware'u: http://www.telepolis.pl/forum/viewtopic.ph...asc&start=0 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...