Champloo Opublikowano 20 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Stycznia 2006 (edytowane) Ostatnio po zakupie nowego dysku postanowilem zainstalowac win xp pro od poczatku o dziwo po ustawieniu w biosie koleinosci botowania cd jako 1 nie chce zabotowac plytki.. w czym moze tkwic problem? napęd to CODEDVD-116 jedyne co zdążylem zauważyc to Botting from cd...failed z gory dziekuje za odpowiedz peace. Edytowane 20 Stycznia 2006 przez Champloo Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mikelos Opublikowano 20 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Stycznia 2006 moze masz uszkodzona "kopie zapasowa" windowsa sprobuj tak: 1. odpal kompa z dyskietki strtowej 2. przejdz do katalogu I386 na cd 3. wpisz "winnt: - powinien uruchomic sie instalator Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matirr Opublikowano 20 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Stycznia 2006 masz cos uszkodzona płyte p.s a co z tego co wiem nie da sie uruchomic instalatora win xp spod DOSA Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mikelos Opublikowano 20 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Stycznia 2006 masz cos uszkodzona płyte p.s a co z tego co wiem nie da sie uruchomic instalatora win xp spod DOSA a ja z wlasnej praktyki wiem ze sie da uruchomic w ten sposob jaki opisalem Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Champloo Opublikowano 20 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Stycznia 2006 Ok dziekuje za info :) okazalo sie ze moia "prawie orginalna" plytka jest porysowana. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...