Varrol Opublikowano 20 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Stycznia 2006 Chodzi mi o coś dającego dobrej jakości obraz na TV, działającego na płycie z AGP 2X, i z samym radiatorem na GPU (bez wiatraczka) - nie mam pojecia za czym się rozglądać - podobno stare radeony miały dobry obraz na TV - ale jakie modele - może kotś się orientuje. I jeszcze jedno - najlepiej jaby karta była wąska - to znaczy nie na całą szerokośc śledzia, tylko tak mniej wiecej do połowy. Aha - nie chodzi mi o to, żeby wyszukiwac tematy na forum, bo równie dobrze mogę allegro przeszukiwać, po prostu jeżeli ktoś miał, lub ma tego typu kartę, to proszę o jakieś info. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chemiczny_ali Opublikowano 20 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Stycznia 2006 Kiedys widzialem Ati rage'a w akcji (za wyswietlanie odpowiada chyba Ati theatre 550) i obraz byl powalajacy. Czegos takiego nie widzialem a ogladalem 2mx ,2gts ,3ti ,4ti ,9800se na tv i zadna nie byla w stanie wygenerowac obrazu o zblizonej jakosci :) Niestety z tego co pamietam chlodzenie mialo to active ,ale moze cos znajdziesz. Nie pamietam czy byla low-profile ale nie byla duza :wink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Varrol Opublikowano 20 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Stycznia 2006 Wynalazłem Matrox Millenium G450 wersja slim... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chemiczny_ali Opublikowano 20 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Stycznia 2006 Nie wiem jakie matrox'y maja wyjscie tv...ale jak ok i cena Cie robi to bierz :wink: pozdrawiam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Varrol Opublikowano 20 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Stycznia 2006 Mają wbudowane jakieś ukłądy do obsługi TV - nie doczytywałem się, ale ogólenie to chwalili, poza tym podobno jakość obrazu jest niesamowita - a o to mi właśnie chodziło. No i jest wersja low profile. Tylko jeden problem - kupić kabel VGA-Svideo pod matroxa to ze świecą szukać a jak jest w sklepie to 50zł krzyczą... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...