gr8wizard Opublikowano 20 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Stycznia 2006 (edytowane) Witam, mam zamiar zakupu monitora 17' ( już jutro :) ). Mój maksymalny fundusz, to 1100zł. Bardzo bym prosił o pomoc w wyborze, podanie konkretnych modeli etc. Za każdą odpowiedź dziękuję :] Naprawdę, każda mi się przyda ;] pozdr Edytowane 20 Stycznia 2006 przez gr8wizard Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
djminner Opublikowano 21 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Stycznia 2006 słabiutko jak na dobrej klasy 17'' polecam samsunga 710N Simple... pozdrawiam djminner Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gr8wizard Opublikowano 22 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Stycznia 2006 Kupiłem Samsunga 740T już. Bardzo dobre wrażenie na mnie sprawuje teraz. Obym się na nim nie przejechał za szybko. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...