juraaa Opublikowano 20 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Stycznia 2006 Czytałem na forum o sposobach na zalane klawiaturki i klejace sie klawisze. Ale mama problem bo nie wiem jak dojść do klawiatury w Fujitsu Siemensie V2030. Odkleciłem wszystkie śrubki z obudowy, oprócz tych 3 ktore są z gory(tam z tyłu,gdy wyświetlacz jest otwarty to je przykrywa). Nie wiem czy tam z tyłu gdzie są gniazda USB i VGA są tylko zatrzaski, czy trzeba odkrecić te 3 śrubki, a jesli trzeba je odkręcać to jak to zrobić, bo szczerze mowiąc nie wiem jak to zrobić. Czekam na wasze podpowiedzi. A może prubował ktoś wysjmować pojedyncze klawisz z Fujitsu Siemensa? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Haquim Opublikowano 20 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Stycznia 2006 (edytowane) Popatrz do mojego hobby z podpisu ;) Edytowane 20 Stycznia 2006 przez Haquim Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...