juniorcs Opublikowano 20 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Stycznia 2006 nie wiem jaki monitor wybrac . wacham sie pomiedzy kilkoma modelami sa to: belinea 102035w i dell 2005fpw, o tym ostatnim mało wiem (dell) moze ktos ma i moze cos napisac o nim. belinea jest na p mva a dell chyba na s-ips. ps. gdzie mozna tanio kupic lcd della w polsce ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gmfriend Opublikowano 20 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Stycznia 2006 ps. gdzie mozna tanio kupic lcd della w polsce ? nigdzie, sam bym kupił 2405FPW... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piit Opublikowano 20 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Stycznia 2006 Faktycznie że tanio to nie jest DELL Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gmfriend Opublikowano 20 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Stycznia 2006 (edytowane) Faktycznie że tanio to nie jest DELL tyle co w sklepie della PL: Link do sklepu dell.pl ktos sprzedaje nowe na allegro po ~2600zł 2005FPW i 4600zł 2405FPW Edytowane 20 Stycznia 2006 przez gmfriend Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
satoshie Opublikowano 20 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Stycznia 2006 tyle, żeby zrobić zakupy w sklepie Dell'a trzeba prowadzić np. działalność gospodarczą, nie ma sprzedaży dla klientów indywidualnych...natomiast w mastiffie można bez problemu robić zakupy, z tym, że czasami termin oczekiwania może byc troche długi..... ...tyle pamietam z tego jak rozważałem zakup Dell'a 2405 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
benek Opublikowano 20 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Stycznia 2006 ... i dell 2005fpw, o tym ostatnim mało wiem (dell) moze ktos ma i moze cos napisac o nim. ... ten DELL jest na matrycy S-IPS LG.Philips LM201W01 podobnie jak: - Apple Cinema M9177LL - Philips 200W6C chyba nie jest to zbyt popularny monitor w naszym kraju - powodem jest oficjalny kanal dystrybucyjny -> tylko dla podmiotow gospodarczych zeby sie troche dowiedziec trzeba poczytac zachodnie strony/fora tu masz porowanianie z w/w Apple http://www.anandtech.com/displays/showdoc.aspx?i=2400 testy i Della i Belki znajdziesz np na Prad.de - najlepsze ze tam (w Niemczech) ceny sa odwrotne Dell tanszy od Belki a najwieksze skupisko uzytkownikow DELLa znajdzesz na forum HardOCP (a i pamietaj ze 24" DELL jest na innej matrycy nie S-IPS tylko S-PVA) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
juniorcs Opublikowano 21 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Stycznia 2006 wiec pozostaje mi belinea 102035w. A moze ktos wie jakie sa jeszcze monitory panoramiczne 20 " ?? ( z DVI) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...