Lukzio Opublikowano 20 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Stycznia 2006 Mam monitor 17 CRT Lg Studioworks 77m i w czasie grania w nowsze gry monitor mmi się wyłącza losowo nie jest to ciągle po takim samym czasie gdy się wtłoczy tylko res kompa pomaga nie wiem co z tym zrobić ;/ w starszych grach takich jak warcraft 3 tft wszystko jest ok. Zmniejszałem częstotliwości ale to nic Ne dawało ;/ :mur: więc zaniosłem do kumpla na jego LCD wszystko działało znakomicie nie było tego problemu. Grafie mam GF6800 @ GT 1.25 gb Ram Talon xp 2600. Nie wiem co na to poradzić pomocy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arekservice Opublikowano 21 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Stycznia 2006 Witam. Masz prawdopodobnie tzn. zimne luty w monicie jak ci się wyłączy stuknij go być może obraz się pojawi. Może coś się przegrzewa i dlatego monit szaleje. Jak stukanie nie da efektów wyłącz sam monitor odczekaj chwilę i załącz ponownie (musi się ostudzić) B) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...