rastafarianin Opublikowano 21 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Stycznia 2006 Interesuje się grafiką i od niedawna zainteresowałem się grafiką komputerową. Powstał w mojej głowie pomysł zakupu tabletu graficznego (do 400- max 500zł), jednak w ogóle się na tym nie znam. Moje pytania brzmią: 1.) na co przedewszystkim zwracać uwagę? 2.) jakimi firmami się zainteresować? 3.) czy duży tablet (A4) bardzo poprawia warunki pracy? 4.) ile warto wydać na swój pierwszy tablet, aby po pierwszym jego użyciu nie wyrzucić go przez okno? 5.) i w końcu..... który wybrać? Z góry dzięki za odpowiedzi. Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotras82 Opublikowano 24 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Stycznia 2006 Widze ze nikt nie pali sie odpisac na tego posta... ale do 500 zl to tylko WACOM GRAPHIRE sam go uzywam jest niewielki ale powala na kolana pentagramy i inne smieci ... teraz jest WACOM GRAPHIRE 4 a ja uzywam jeszcze graphire 3 za te pieniadze nie ma nic lepszego no i to w koncu WACOM tylko ta firma sie liczy jesli chodzi o tablety... radze poczytac testy i recenzje do 500 tylko ten tablet... pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...