Skocz do zawartości
Neo_x

Jak Go Odpalic? O_o

Rekomendowane odpowiedzi

Siema. Mam problema. Kupilem rano amd 64bit semprona 2800+, plytke k8n neo3, 512 ddr goodram, radeona x1600.. i teraz akcja.. od 2 h probuje odpalic tego kompa.. radosny wszystko zlozylem, podlaczam pod monitor, klawe i myszke.... a tu nic.... zrobilem reset biosu.. to samo.. nie pomaga... komp 3 razy odpalil sie do poziomu wykrywania napedow.. potem po wejsciu do biosu monitor gasnie.. i tak mialem dokladnie 3 razy... natomiast za kazdym razem kiedy chce go wlaczyc to monitor czarny, wentylatory sie kreca. odlaczylem juz wszystko.. wlacznie z klawiatura i myszka, dodatkowe usb na przod obudowy i na sledzia takze... i nic.. to samo... zasilacz takze nowy modecom wiec jego sie nie czepiam.. do tej plytki glownej wsadzalem takze inny ram.. ale to samo... ktos wie co z tym zrobic? to nie jest moj komp przez co problem jest jeszcze wiekszy.. jedyne co to zauwazylem to ze jak wyciagnie sie ram to komp po uruchomieniu pika dlugimi sygnalami (jak wiadomo bo brak ramu).. po wsadzeniu ramu znowu nic... juz brak mi sil, i pomyslow..... poradzcie cos...

pozdrawiam

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

radiator dobrze zalozny.... proca nie mam gdzie sprawdzic narazie.... ale osobiscie mysle ze to nie wina proca... bardziej plyte podejrzewam

edit: no i dobra.. jutro z tym wszystkim jade na gwarancje

Edytowane przez Neo_x

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi