kenny Opublikowano 29 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2002 Po wymianie karty z GF3 Ti200 na GF4 Ti4200 mam duże problemy. Po formacie i po wgraniu Win ME wyskakuje dużo problemów m. in. w DLL i in. Aktualizowałem Wina, wgrywałem stery, BIOS'a updejtnołem, nic nie pomaga. A Win'a wrgałem przez setupcor.exe. Mój config: A1600+ XP, MSI K7T 266 Pro2, 256MB, Baracuda IV 60GB, GF4 Ti4200 Pixelview. Pomózcie. Z Góry dziekuje :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lagier Opublikowano 29 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2002 moze pamieci masz walniete (chodzi mi o ramy) po prostu zbieg okolicznosci akurat gdy wymieniles grafe padly pamiatki sprobuj na innych Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lagier Opublikowano 29 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2002 aha a probowales wgrywac inny system czy tylko jezdzisz na ME?! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kenny Opublikowano 29 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2002 jechałem na XP ale równo mi sie sypał, próbowałem róznych wersji win'ów i to samo Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartezjusz Opublikowano 29 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2002 jechałem na XP ale równo mi sie sypał, próbowałem róznych wersji win'ów i to samokenny xp Ci sie sypał???? toż to prawie niemożliwe chyba ze sie jest b.zdolnym Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vengeance Opublikowano 29 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2002 ile doplaciles do ti4200 bo przesiadkoa imho bez sensu Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kenny Opublikowano 29 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2002 a może to wina płytki, albo wymienić GF4 na inny egzemplarz np. na model MSI ?? :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...