mattnick Opublikowano 21 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Stycznia 2006 Czym uszczelnić gwint w http://mcs.pc.pl/produkt944.html ?? Po mi pod tym korkiem przecieka a jak dokręcę mocniej to już zupełnie gwint sie rozleci ? Może go zpiłować i wkleić jakiś metalowy ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NAZIR Opublikowano 21 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Stycznia 2006 (edytowane) Jeśli to jest taki korek, to wywal z niego tą teflonową uszczelkę i załóż normalnego gumowego oringa (dostaniesz prawie gdziekolwiek, bo tego rozmiaru są m.in. w kranach używane). Edytowane 21 Stycznia 2006 przez NAZIR Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mattnick Opublikowano 21 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Stycznia 2006 no właśnie mam taki korek. nie wiedziałem co z tym [ciach!]em zrobić i jest na poxipol ale od góry. mam nadzieję, że puści. Ona jest teflonowa ? Wygląda jak oring. Oringi są w środku puste ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Linoge Opublikowano 22 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Stycznia 2006 (edytowane) tasma teflonowa ? odrobina silikonu bezbarwnego ? odpowiedio dopasowany oring mozliwosci jest tak wiele ;) Edytowane 22 Stycznia 2006 przez Linoge Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mattnick Opublikowano 22 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Stycznia 2006 Jak na moje oko to na samej górze gwintu w plexi jest uszczerbek...to lepić czymś czy co ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Linoge Opublikowano 22 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Stycznia 2006 sprobuj tasmy teflonowej dostaniesz w kazdym sklepie z kanaliza i temu podobnych ;] koszt ok 2zl ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mattnick Opublikowano 22 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Stycznia 2006 Taśma teflonowa nie zdała egzaminu, bo gwint jest krótki... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kszonek Opublikowano 22 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Stycznia 2006 Taśma teflonowa nie zdała egzaminu, bo gwint jest krótki... jak krotki? tasma tefolonowa jest imo najlepsza, moze odwrtotnie nawijales? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Linoge Opublikowano 22 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Stycznia 2006 albo za malo jak cos to mozna ja lekko wspomoc silikonem napewno bedzie dzialac ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mattnick Opublikowano 22 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Stycznia 2006 jak kupię pompkę w marcu to sie wezmę za uszczelnianie tego reza...Dzięki za odp Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...