viking34 Opublikowano 22 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Stycznia 2006 Witam! ostatnio nabyłem w "sklepie nie dla idiotów" pendriva "trekStor" 64MB - chipset H: - w domku działa ! mam XP włączyłem by zassał stery z WinUpd - i wszystko cacy, niestety w potrzebuje go również używać na innym kompie z OS Win98 - który go nie rozpoznaje,z WinUpd jest komunikat że sprzęt nie ma certyfikatu więc go nie zainstaluje - co zrobić? Jak go zainstalować pozdrawiam p.s - pendrive nie posiadał przy zakupuie żadnych sterów Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
durczyn Opublikowano 22 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Stycznia 2006 mam sterowniki pod os98 dla usb jak chcesz :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
viking34 Opublikowano 22 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Stycznia 2006 mam sterowniki pod os98 dla usb jak chcesz :]hm !? masz sterowniki do TEGO pendraiva? do dawaj na maila - w profil jest mój mail THX! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
durczyn Opublikowano 23 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Stycznia 2006 dobra posyłam, ale tu nie kwestia pendriveu tulko os, 98 niemają ogólnie sterów i niewykrywają, chyba że wersja SE Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...