Morus Opublikowano 20 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 20 Maja 2002 Eheim odpada z powodu ceny. Chodzi mi o jakąś w miarę cichą i w rozsądnej cenie. Ciekaw też jestem jaki jest najlepszy kształt bloku wodnego w środku. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
[QBS] Opublikowano 20 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 20 Maja 2002 Ja mam Aqua El Fan 3 - 700 l/h kupilem za 53 zl chyba i jak narazie chodzi Ok... Temp. procka Athlon TB 1,4 to ok. 38 stopni Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lubmich Opublikowano 20 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 20 Maja 2002 sprawdz sobie stare posty juz czesto to bylo /szukaj - jest u gory strony czasami pomaga/ ale jak ktos ma cos nowego to piszcie i przy okazji podawajci cene i gdzie kupowaliscie :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaka Opublikowano 20 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 20 Maja 2002 Cytat "]Ja mam Aqua El Fan 3 - 700 l/h kupilem za 53 zl chyba i jak narazie chodzi Ok... Temp. procka Athlon TB 1,4 to ok. 38 stopni heh mam ta sama pompke :lol: ale ja dalem za nia 54zyla :twisted: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
[QBS] Opublikowano 20 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 20 Maja 2002 Cytat Cytat "]Ja mam Aqua El Fan 3 - 700 l/h kupilem za 53 zl chyba i jak narazie chodzi Ok... Temp. procka Athlon TB 1,4 to ok. 38 stopni heh mam ta sama pompke :lol: ale ja dalem za nia 54zyla :twisted: A widzisz? przeplaciles :P Troche duza nie? :] ale dobrze, ze ma ten filtr :wink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bruce Opublikowano 20 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 20 Maja 2002 ja potrzebooje pompke zdolna pracowac w ujemnych temperaturach Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...