mastaszek Opublikowano 22 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Stycznia 2006 Miałem format systemu i po zainstalowaniu na nowo mam taki problem ze jak chce przesunąć naprzykład jakieś okno to mi chypa skacze wiesza sie... więc zrobiłem jeszce jednego formata, ale to nic nie pomoglo czy wie ktos jak to mozna naprawic? bo sie nie da z tym pracowac ani nic. naprzykład szukam cos w googlach chce przesunac scrollem nizej a tu mi chypa czy wie ktos co z tym mozna zrobic? z gory dziekuje Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 22 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Stycznia 2006 chypa - ???? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mastaszek Opublikowano 22 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Stycznia 2006 no ludzie chypa skacze nie wiem nie z tego swiata jestes? :/ zamiast pisac glupoty to se odpusc :/ jak nie umiesz pomoc a nie chodz i nie spamuj Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 22 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Stycznia 2006 Spokojnie synku, nie denerwuj się tak od razu. Co to jest chypa?!? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bellum Opublikowano 22 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Stycznia 2006 (edytowane) Miałem format systemu i po zainstalowaniu na nowo mam taki problem ze jak chce przesunąć naprzykład jakieś okno to mi chypa skacze wiesza sie... więc zrobiłem jeszce jednego formata, ale to nic nie pomoglo czy wie ktos jak to mozna naprawic? bo sie nie da z tym pracowac ani nic. naprzykład szukam cos w googlach chce przesunac scrollem nizej a tu mi chypa czy wie ktos co z tym mozna zrobic? z gory dziekujeno ja też ciekawy jestem co to jest "chypa" ? żeby można było pomóc przydało by się wiedzieć co to jest za zjawisko, nazwane przez ciebie enigmatycznie "chypa" Edytowane 22 Stycznia 2006 przez Zawadaki Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
samm-ur Opublikowano 22 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Stycznia 2006 Gdyby szanowny kolega mastaszek zastosował w tym zdaniu przecinki i napisał: jak chce przesunąć naprzykład jakieś okno to mi chypa, skacze, wiesza sie...to możnaby się domyślać, że chodzi o chypanie w sensie klatkowanie. BTW. Chyba nie ma takiego słowa chypa/chypać/chypanie. @mastaszek Napisz jaką masz konfigurację sprzętową, system operacyjny, sterowniki. Czy podczas grania/oglądania filmów też klatkuje? Czy nie masz podejrzanie niskich wyników w 3Dmarkach? Czy komp jest stabilny? (Prime, Goldmemory). Jeżeli nie opisujesz dokładnie swojego problemu to ciężko Ci będzie pomóc. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...