Aln Opublikowano 22 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Stycznia 2006 Podczas drukowania wiadomości w Outlook Express wyskakuje taki błąd: Błąd skryptu programu Internet Explorer Wystąpił błąd w skrypcie na tej stronie Wiersz: 1345 Znak: 1 Błąd: Nieokreślony błąd Kod: 0 URL: res://C:\WINDOWS\system32\shdoclc.dll/preview.dlg Czy chcesz kontynuować uruchamianie skryptów na tej stronie. Nie ważne co wciskam i tak nic nie chce drukować. POMOCY!!!! posiadam drukarkę HP 5150 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrek Opublikowano 22 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Stycznia 2006 Znalazłem w googlach, jakiś gość miał podobny problem, http://www.coribright.com/Windows/Article%20Two.htm tu masz odpowiedź jak zlikwidować ten błąd. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aln Opublikowano 22 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Stycznia 2006 Niestety nie jest to to. W Explorerze mi wszystko ładnie drukuje a w Outlooku nie :cry: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aln Opublikowano 22 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Stycznia 2006 Właśnie to znalazłem. Wystarczy zrobić: Start > uruchom > Regsvr32.exe %Windir%\System32\Ole32.dll Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...