wkurzon Opublikowano 22 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Stycznia 2006 Z tego co widziałem dosyć powszechny rpbolem, ale nigdzie nie moge znaleść rozwiązania. Chodzi mi oto że Norton Disc Doctor wywala taki komnukat gdy chche zeskanować jakikolwiek dysk (wersja z NSW 2004 pro) z opcją "naprawiaj błędy", a te skanowanie przy starcie to nic innego jak skanownanie windowsoskie, nic nie dające. Nie wiem co mam zrobić bym mugł zeskanować dysk NDD, ??? System: WinXP Pro, wczesniej mialem 98SE i zawsze było gut P.S nie mam ządnych eksploratorów,okienek,programów włonczoych gdy prubuje odpalic NDD. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
avecezary Opublikowano 22 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Stycznia 2006 (edytowane) wszystko w jak najlepszym porzadku Edytowane 22 Stycznia 2006 przez avecezary Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wkurzon Opublikowano 22 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Stycznia 2006 wszystko w jak najlepszym porzadku ??? Że jak??? Przecież NDD nie działa...nie mam możliwośći przeskanowania i NAPRAWY. Wiem że to porogram DOS i działa tylko pod system plików FAT16 i FAT32...a ja mam FAT32 więc powinno działać. Ludzie pomużcie.. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
avecezary Opublikowano 22 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Stycznia 2006 jak juz koniecznie chcesz NDD to tylko wersja pod dos Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wkurzon Opublikowano 22 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Stycznia 2006 Tzn???Mam właczyć go z poziomu DOS'a??? Chyba że jakiś inny programik o podobnych funkjach polecisz? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
avecezary Opublikowano 22 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Stycznia 2006 dyskietka startowa DOSa, albo windy na nia kopiuj NDD dosowy i juz ale masz chdsk tez zrobi co potrzeba Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...