reaktor Opublikowano 22 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Stycznia 2006 Witam! Nie wiedziałem gdzie napisać ten temat... Mam interent z dialogu i router Dlink. Pewnego razu przestał mi chodzić internet ale miałem sieć lokalną. Kolego coś pogrzebał u mnie w kompie w wierszu poleceń i zaczęło mi chodzić www, natomiast gg, skype itp. nie działają. Kolega powiedział że zmienił routing.Najpierw coś wpisał i podał mój adres ip i routera a potem zmów coś wpisał i adres routera i mój ip. przeinstalowałem windowsa ale dalej nic nie śmiga oprócz www i skypa który się rozłancza po paru sekundach rozmowy. Czy ktoś wie co to może być? bardzo proszę o pomoc bo mam już dosć. Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
avecezary Opublikowano 22 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Stycznia 2006 troche malo napisales jaki router? jaki system? jaki komp ( konfiguracja ) po pierwsze to reset goracy routera potem konfiguracja na dialog i zobaczymy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
juur Opublikowano 23 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Stycznia 2006 przede wszystkim konfiguracja na dialog Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reaktor Opublikowano 23 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Stycznia 2006 router DLink Windows xp Wszystko było ok i nie wiem co się stało Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...