mikosz83 Opublikowano 23 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Stycznia 2006 (edytowane) Witam Posiadam tuner Winfast 2000 XP Expert kupiony w Lorian-klan i teraz mam 2 pytania do Was kto zna te problemy. 1. Wprawdzie CH1 u mnie nie da sie usunąć. Co mam zrobić żebym wpisywał częstotliwości bo edytowanie działa jedynie przy zmianie CH1. Nie chcę tak zostawić gdyż wolę żeby CH1 miało TVP1 a tak mam zostawić jako CH2 ? ehh 2. Dziś włączyłem napisy strona 777 w Teleexpressie ( używam napisów, niesłyszącym jestem ). Po wklepaniu 3 siódemek pojawiły sie napisy ale obrazu nie ma, lecz napisy w czarnym tle. Co mam zrobić ? Boję sie naciskać pokolei przyciski nad telegazetą. Raz mi spieprzył że TXT mi nie włączyła i tak od nowa instalacja PRV i DRIVERA :-/ a wogóle to że po angielsku to jest i mi to przeszkadza :-/ Pozdrawiam Edytowane 23 Stycznia 2006 przez mikosz83 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vvob Opublikowano 26 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Stycznia 2006 Może warto spróbować z innym programem do oglądanie TV. Bo, że ten doskonały nie jest to doskonale wiem. Telegazeta też mi się spieprzyła:| A do tego po angielsku...Ale kanały powinno dać się przesuwać przytrzymując myszką kanał (przynajmniej u mnie tak działa) i nazwy programom też się da nadawać. Pozdr. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...