Skocz do zawartości
mikosz83

2 Pytania O Winfast 2000 Expert - Pomocy

Rekomendowane odpowiedzi

Witam

Posiadam tuner Winfast 2000 XP Expert kupiony w Lorian-klan i teraz mam 2 pytania do Was kto zna te problemy.

1. Wprawdzie CH1 u mnie nie da sie usunąć. Co mam zrobić żebym wpisywał częstotliwości bo edytowanie działa jedynie przy zmianie CH1. Nie chcę tak zostawić gdyż wolę żeby CH1 miało TVP1 a tak mam zostawić jako CH2 ? ehh

2. Dziś włączyłem napisy strona 777 w Teleexpressie ( używam napisów, niesłyszącym jestem ). Po wklepaniu 3 siódemek pojawiły sie napisy ale obrazu nie ma, lecz napisy w czarnym tle. Co mam zrobić ? Boję sie naciskać pokolei przyciski nad telegazetą. Raz mi spieprzył że TXT mi nie włączyła i tak od nowa instalacja PRV i DRIVERA :-/ a wogóle to że po angielsku to jest i mi to przeszkadza :-/

Pozdrawiam

Edytowane przez mikosz83

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Może warto spróbować z innym programem do oglądanie TV. Bo, że ten doskonały nie jest to doskonale wiem. Telegazeta też mi się spieprzyła:|

A do tego po angielsku...Ale kanały powinno dać się przesuwać przytrzymując myszką kanał (przynajmniej u mnie tak działa) i nazwy programom też się da nadawać. Pozdr.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi