kukus-sk Opublikowano 23 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Stycznia 2006 sprawdziłem everestem temp. mojego procesora PIII 1GHz-wyniosła 21*C moje zapytanie.Czy to jest prawidłowo? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
$kubi Opublikowano 23 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Stycznia 2006 (edytowane) watpie zeby to bylo 21c pewnie everest ma przeklaaamania... chodz jezeli to prawda to to dobra temP :P Edytowane 23 Stycznia 2006 przez $kubi Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Luk3 Opublikowano 23 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Stycznia 2006 (edytowane) watpie zeby to bylo 21c pewnie everest ma przeklaaamania... chodz jezeli to prawda to to dobra temP :Pfajna temperaturka ja mam 45-55*C (55 nie przekracza kilka h w prime) a weź go obciąż choćby ww prime 95 klik i zobacz co się dzieje bo jak temperatura nie rusza to wiesz co można z tym czujnikiem zrobić 8)) :huh: mi nnic nie kłamie w biosie mam identyczne jak w idlu temp tylko że ja używam speedfan 4,25 Edytowane 23 Stycznia 2006 przez Luk3 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Grzechu_1990 Opublikowano 23 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Stycznia 2006 Everest przekłamuje, mi przy podkręceniu niby pokazuje 35* a w biosie mam 40*. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...