HucK Opublikowano 23 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Stycznia 2006 Kolegfa chciał żeby zaktualizować mu bios w kompie, to przyniosłem go na karcie pamięci (w takim jak gdyby pen drive na karty pamięci)... Jak zaktualizowałem to miałem się zabrać do dzielenia dysku na partycje. Zaczynam dzielić i przypadkowo skasowałem sobie partycje na tej karcia pamięci :mur: :mur: :mur: To myśle trudno i chcialem utworzyć na nowo, ale dało się tylko 16 MB, a karta jest 32... :mur: Teraz włączyłem partition magic, ale on nie widzi tego dysku. Co zrobić żeby było pełne 32MB? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HucK Opublikowano 24 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Stycznia 2006 OK może dzisiaj mi pomożecie... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
avecezary Opublikowano 24 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Stycznia 2006 jakis soft do tego pewnie dostales Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HucK Opublikowano 24 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Stycznia 2006 (edytowane) Nie dostałem, bo karta pamięci razem z komórka :/ Edytowane 24 Stycznia 2006 przez HucK Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
avecezary Opublikowano 24 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Stycznia 2006 na stronie producenta pewnie cos znajdziesz do formatowania Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...