Remy Opublikowano 23 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Stycznia 2006 (edytowane) http://www.allegro.pl/show_item.php?item=82009495 Zakupiłem taki oto wyświetlacz ( szkoda było nie wziąć ). Teraz zastanawiam się w jaki sposób go podłączyć. Jakiego użyć schematu? Normalnie pod LPT? Ma ktoś może coś takiego? Jakieś pomysły? Z góry dzięki. P.S. Czy da się w takim cudzie zmienić podświetlenie np. na niebieski? Edytowane 23 Stycznia 2006 przez Remy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patrox Opublikowano 23 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Stycznia 2006 http://www.allegro.pl/show_item.php?item=82009495 Zakupiłem taki oto wyświetlacz ( szkoda było nie wziąć ). Teraz zastanawiam się w jaki sposób go podłączyć. Jakiego użyć schematu? Normalnie pod LPT? Ma ktoś może coś takiego? Jakieś pomysły? Z góry dzięki. P.S. Czy da się w takim cudzie zmienić podświetlenie np. na niebieski? Ilu calowy jest ten LCD? Zmieści ci się w ogóle do kompa? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Remy Opublikowano 23 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Stycznia 2006 (edytowane) Szczerze mówiąc nie wiem, ale na pewno jakoś go wykorzystam, jeśli nie we froncie to w boku :). Szkoda było nie brać. Z kategori na allegro wynika, że ma 12 cali lub mniej. Edytowane 23 Stycznia 2006 przez Remy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PelzaK Opublikowano 24 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Stycznia 2006 lpt nie pociagnie... za wolny bedzie... i guess Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Remy Opublikowano 24 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Stycznia 2006 A co powiecie na starą karte graficzną pod PCI? Bo akurat mam taką i może dałoby się jakoś to podłączyć? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sheep Opublikowano 24 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Stycznia 2006 Jesli bawilbym sie w cos takiego, to najpierw pogooglowalbym jak ta matryca jest podpieta standardowo do laptopa. Takim tropem mozesz zaczac myslec jak podlaczyc go do zwyklego kompa. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...