ziomal2005 Opublikowano 24 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Stycznia 2006 (edytowane) co sądzicie o tej obudowie <<<KLIK>>> Poszukuje obudowy do 120 zł bez zasilacza z szybą - cos ostatnio naszło mnie na modding wizualny :D Moze ktos z rozumowiczów posiada w.w obudowe -chodzi i o jakosc materiałów z jakich została wykonana , jak sie sprawuje w uzytkowaniu , czy wogóle opyla sie ją kupowac . Z góry thx :) Edytowane 24 Stycznia 2006 przez ziomal2005 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kurczak80 Opublikowano 24 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Stycznia 2006 Nie polecam wykonanie tragiczne na miare tracera to jest colorshit. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ziomal2005 Opublikowano 24 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Stycznia 2006 wlasnie o to sie obawiam , mam obecnie tracera i wykonanie jest koszmarne :mur: Qurde ale jakiejs fajnej budy nawet do 200zł z szybą to nie znajde :blink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kurczak80 Opublikowano 24 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Stycznia 2006 Ja zamiast tego shitu to kupiłbym coś takiego http://www.allegro.pl/show_item.php?item=82185681 klasyczna obudowa bez jakichś bajerów ale wykonanie super chyba że bardzo zależy ci na gadżetach. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ziomal2005 Opublikowano 24 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Stycznia 2006 chyba tak zrobie , tylko poczekam jak bedzie dostepna w kolorze czarnym w cenie do 200zł Słyszałem same pochlebne opinie na temat obudów chiefteca :rolleyes: dzieki za podpowiedz pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ziomal2005 Opublikowano 25 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2006 (edytowane) zdecydowałem sie na bude chiefteca - mam 1 pytanko czym różni sie ta buda <<<<KLIK>>>> od tej obudowy<<<KLIK>>>>> jak dla mnie sa takie same . Czy tylko płaci sie wieciej za kolor ??? :unsure: Edytowane 25 Stycznia 2006 przez ziomal2005 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kurczak80 Opublikowano 26 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Stycznia 2006 (edytowane) Różni sie kolorem i tym że ma w bocznej ściance otwory 2 na wentyle 92mm a z tyłu na 1 120mm.Ogólnie czarna troszke lepsza.Na te kolorowe budy jest promocja jakaś. Edytowane 26 Stycznia 2006 przez kurczak80 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zzzkuba Opublikowano 26 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Stycznia 2006 mialem coloeshita i nie polecam nigdy wiecej nie kupie nic tej firmy budy z bardziej hamskiego plastiku nie widzialem tracer jest o wiele lepszy niz this shit Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...