Berry Opublikowano 30 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2002 Zablokowałem sobie dostęp do internetu wpisując hasło. Teraz zapomniałem hasło i mam problem, czy da sie to jakoś obejść ??? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pompej Opublikowano 30 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2002 LOL :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vengeance Opublikowano 30 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2002 wszystkie hasla w windowsie sie da obejsc. ale jak ? ;p ale format napewno dziala moze clear c-mos tez :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rad Opublikowano 30 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2002 Zainstaluj sobie mozille lub netscape i problem z glowy, chyba ze przywiazales sie do IE, pobaw sie w rejestrze szeczgolnie w galezi Policies Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
damndog Opublikowano 30 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2002 pokasuj pliki *.pwl z katalogu windowsa :twisted: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xenon_ Opublikowano 30 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2002 Oswiecie mnie i powiedzcie jak mozna zablokowac dostep do internetu przy pomocy hasla pod windowsem ? ;-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wizjonerek Opublikowano 30 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2002 Oswiecie mnie i powiedzcie jak mozna zablokowac dostep do internetu przy pomocy hasla pod windowsem ? ;-)sam własnie na ten temat rozmyślam ....jakim cudem .:) 8) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rad Opublikowano 30 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2002 Oswiecie mnie i powiedzcie jak mozna zablokowac dostep do internetu przy pomocy hasla pod windowsem ? ;-)Moze chodzi mu oto, ze wlaczyl klasyfikator tresci i nie wpuszcza go na strony, ktore lubi :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michalak Opublikowano 31 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2002 hehe Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
werki Opublikowano 31 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2002 Mi sie zdaje ze bylby do tego zdolny albo ojciec mu zainstalowal :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...