Robertg Opublikowano 24 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Stycznia 2006 Witam! Bardzo długo używałem kart Ati. Teraz ma GeForce 6800. W sterowniach Ati mogłem ustawiać jasność kontrast w 3D. Nie mogę znaleźć takiej opcji w sterownikach Nvidia. Jest tylko pulpit i nakładka do ustawienia. Czy istnieje gdzieś możliwość regulacji tych parametrów w sterownikac NVidia? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pluszek Opublikowano 24 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Stycznia 2006 bo w sterach nvidii nie ma standartowo takich opcji, musisz zainstalowac inny program do optymalizacji karty np. power strip, vVHardPageSE Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
def Opublikowano 25 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2006 bo w sterach nvidii nie ma standartowo takich opcji, musisz zainstalowac inny program do optymalizacji karty np. power strip, vVHardPageSEjak to nie ma takich opcji? wchodzisz w ustawienia karty, ustawienia kolorów , ustawiasz swoje parametry, w zastosuj zmiany koloru tak aby objęły zaznaczasz wszystko lub all , zastosuj i po sprawie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robertg Opublikowano 25 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2006 Chyba się trochę rozpędziłeś. Według Twojego sposobu to rozjaśniam wszystko, czyli pulpit i nakładkę. A ja chcę tylko programy 3D np tylko dla gier. W Ati to chodziło bezbłędnie i nie trzeba było jakiś dodatkowych programów. Trochę ciężko jest bez tego, być może kiedyś NVidia dopracuje swoje sterowniki. Brakuje też opcji ustawiania odświeżania w 3D. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dymian Opublikowano 25 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2006 (edytowane) U mnie wchodzi się tak: PPM na pulpicie (Prawy Przycisk Myszy), właściwości, zakładka "Ustawienia", potem przycisk "Zaawansowane" i tam na jednej z zakładek powinieneś mieć nazwę swojej karty graficznej... A jak będziesz miał za mało opcji, to zainstaluj sobie nowe sterowniki. Tam czasami dodaja nowe opcje :) Pozdrawiam i odpisz, czy Ci się udało!! Edytowane 25 Stycznia 2006 przez Dymian Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...