millor Opublikowano 20 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 20 Maja 2002 co sądzicie będzie hit Ile za nią można dać moim zdaniem <500zł Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek Opublikowano 20 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 20 Maja 2002 Jeśli się nie myle to cena jak GF4MX, a wydajność GF4 Ti4200. Gdzieś o tym czytałem tylko nie pamiętam gdzie... :/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
e!Gr00bY Opublikowano 20 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 20 Maja 2002 Przeczytajcie sobie to - http://www.tbreak.com/hard/grfx/triplex_xa..._pro/index.html Btw - po co robisz nowy topic Tomek - już rozpoczęłem o tym SISie temat. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pajacyk Opublikowano 21 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 21 Maja 2002 z tego serwisu tbeak wynika że ten SIS to jakieś szitowie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
B3wolf Opublikowano 21 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 21 Maja 2002 kurde no to sobie oblookaj to: www.tweak.dk Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sewer Opublikowano 21 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 21 Maja 2002 Z tego co wyczytalem na www ten SIS ma byc konkurentem GF4MX a do 4Ti4200 to spooro mu brak chyba :))) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ikan Opublikowano 21 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 21 Maja 2002 Zajrzyjcie na www.benchmark.ceti.pl tam są krótkie testy . Ikan Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yuri Opublikowano 21 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 21 Maja 2002 myślę że <400 to max. i tak bym się zastanawiał :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
millor Opublikowano 21 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 21 Maja 2002 troche dziwne moje kyro2 pobija gf3 W ss2 a z tym sisem to jakies pomylenie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...