yzydor Opublikowano 24 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Stycznia 2006 Czy ktoś może wie jaka temperatura jest max dla tego procesora? Ja w IDLE mam 40*C - 42*C. Jak myślicie czy można zejść niżej? Chłodzenie to Freezer 64Pro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ath Opublikowano 25 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2006 Czy ktoś może wie jaka temperatura jest max dla tego procesora? Ja w IDLE mam 40*C - 42*C. Jak myślicie czy można zejść niżej? Chłodzenie to Freezer 64Pro Wydaje mi sie, ze na idle troche za duza, moze pasta sieknij jakas na bazie srebra. Czy mozna zejsc nizej ? No jasne, lepsze chlodzenie, albo odrazu WC, ew. jesli interesuja Cie temperatury minusowe to FC i DI. ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZiMatik Opublikowano 25 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2006 oj...ja tez mam problem z temperatura (procka oczywiscie;)) waha się ona pomiędzy 46-49 - procek to Athlon 1800+ a plyta K7N2, pamieci mam 299 MB , dysk 200gb , Win 98. Aha a temp CPU to 36-39.... Co moze byc powodem takiego grzania sie? Pozdrawiam serdecznie a jakze ;) Wydaje mi sie, ze na idle troche za duza, moze pasta sieknij jakas na bazie srebra. Czy mozna zejsc nizej ? No jasne, lepsze chlodzenie, albo odrazu WC, ew. jesli interesuja Cie temperatury minusowe to FC i DI. ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...