ORZECH1976 Opublikowano 25 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2006 Przy właczonym komputerze właczam monitor i na sekunde obraz sie pokazuje i zaraz znika natomiast przycisk zasilania w nim sygnalizuje "właczony" i do tego aktywny (czyli system nie wyłaczył monitora po braku aktywności).Po kilkudziesieciu próbach właczenia i wyłaczenia monitora obraz po "mrugnieciu" zostaje i działa już normalnie. Co moze być przyczyna tego stanu rzeczy ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 25 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2006 Monitor chce do serwisu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ORZECH1976 Opublikowano 25 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2006 Ale co może być dokładnie problemem ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arekservice Opublikowano 25 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2006 Witam. Uszkodzona może być sterowanie i elektronika lamp podswietlających panel (pod mocnym światłem z zewnątrz widać obraz z monita) sterowanie matrycy (niekontakt). Dużo jest elementów w monicie aby bez pomiarów wskazać jednoznacznie co padło. B) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ORZECH1976 Opublikowano 26 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Stycznia 2006 Wiekie dzięki. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
luki_pc Opublikowano 26 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Stycznia 2006 to samo mam. Juz chcialem zaczac nowy temat. Monitor Samsung 713N. Grafika 9550. Mam go 2 dzien. U mnie wystapilo to jak chcialem wlaczyc komputer na drugi dzien po zakupie monitora. Moze jest cos zwiazne z karta graficzna ??? 2 takie same przypadki :( Prosilbym zeby ktos jeszcze wypowiedzial sie w tym temacie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
luki_pc Opublikowano 26 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Stycznia 2006 Problem narazie rozwiazalem. Zmienilem kable na porzadniejszy. Ten orginalny to jakas parodia. Moze jako przewod do sluchawek sie nadaje ale nie kabel sygnalowy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ORZECH1976 Opublikowano 27 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Stycznia 2006 Mnie również problem narazie ustał i działa monitor odpala się normalnie... ...dziwne :blink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
luki_pc Opublikowano 27 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Stycznia 2006 to pogoda na alasce ma na to wplyw :) chodz czasami zdaza mu sie nawet na nowym kablu . ale wyluzowalem .poki niebedzie to strasznie uciazliwe nieoddaje na serwis. Jak niechce sie zalaczyc to naciskam power i prawie natychmiastowo Auto i juz dziala jak nalezy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patryk555 Opublikowano 29 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Stycznia 2006 Mam LCD 19" i podlaczajac kabel analogowy, na monitorze nic nie widac, na kblu DVI jest wporzadku. Dlaczego tak sie dzieje czy podlaczajac kabel analogowy musze cos dodatkowo ustawic?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...