MATZ Opublikowano 30 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2002 Witam! Czy nie widzial ktoś może okrągłych przeźroczystych kabli do fdd? Albo żółtych kabli do hdd? pozdrawiam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Butcher Opublikowano 30 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2002 Masz tu stronke http://www.4max.com.pl/index1.htm a nastepnym reazem SZUKAJ!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MATZ Opublikowano 30 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2002 Masz tu stronke http://www.4max.com.pl/index1.htm a nastepnym reazem SZUKAJ!!Gdzie tam widzisz to co chce? I jak jestes taki mądry to daj linka do tematu w ktorym byla odpowiedź a nie juz z przyzwyczajenia piszesz nastepnym reazem SZUKAJ!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elh Opublikowano 30 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2002 Ekscentryczne wymagania. Z zoltymi kablami to latwiej, widizalem w jednym sklepie, chociaz mnie to nie interesuje, ale wiem ze byt 80zylowe Natomaist co twoim zdaniem oznacza termin przezroczyste? Ja np w ogole juz nie uzywam FDD i kupowanie jakichs dziwnych kabli do teog to tez przesada jesli wolisz mozesz sobie kupic termokurczliwa cos tam i naciagnac na porozcinana tasme a potem podgrzac, widizalem rozne kolory, ale przezroczystych chyba nie.. Na pewno jest zolty Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dr.Crash Opublikowano 30 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2002 hmm, a moze byc odwrotnie? ja akurat zakupilem zolty kabel do fdd, a przezroczysty z metalowym oplotem do hdd. a to wszysko jest dostepne w 4max-ie. 8) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
makakus Opublikowano 30 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2002 Na wgk, na jednym stoisku maja takie fajnie okrągle za 30 zl, gumowe, ze sprebrym oplotem kabelkow(kolorowe) jedno ze skrajnych stoisk tzn, nie wewnetrzne ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 30 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2002 Przezroczystych to jeszcze nie widzialem nawet na zdjeciach :D Zolte widzialem na gieldzie w Katowicach ale nie interesowalo mnie to wtedy. Dzisiaj widzialem u nas w Żorach 80 zylowa czarna tasme (to znaczy juz nie tasma bo byl w przekroju okragly). Bardzo fajny i tylko 20 pln. Nawet mial skretne przeguby. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcinN Opublikowano 30 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2002 Również odwrotnie znajdziesz na www.pccooler.com.pl (kable CoolerMaster). A żółty do HDD widziałem na pc-tuning.pl Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scibi Opublikowano 31 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2002 poszukaj na allegro, ja tam kupilem za 44zl 2 kable do HDD 0,75m z przesylka!!! Szukaj a znajdziesz... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Interloper Opublikowano 31 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2002 Przezroczystych to jeszcze nie widzialem nawet na zdjeciach :D Zolte widzialem na gieldzie w Katowicach ale nie interesowalo mnie to wtedy. Dzisiaj widzialem u nas w Żorach 80 zylowa czarna tasme (to znaczy juz nie tasma bo byl w przekroju okragly). Bardzo fajny i tylko 20 pln. Nawet mial skretne przeguby. To dziwne że nie widziałeś jeszcze przeźroczystych pełno ich jest Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 31 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2002 Przezroczystych to jeszcze nie widzialem nawet na zdjeciach :D Zolte widzialem na gieldzie w Katowicach ale nie interesowalo mnie to wtedy. Dzisiaj widzialem u nas w Żorach 80 zylowa czarna tasme (to znaczy juz nie tasma bo byl w przekroju okragly). Bardzo fajny i tylko 20 pln. Nawet mial skretne przeguby. To dziwne że nie widziałeś jeszcze przeźroczystych pełno ich jest Kliknij na link/fotke :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateoosh Opublikowano 31 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2002 Na WGK są przezroczyste. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 31 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2002 Ja mowilem o calkiem przezroczystych, nie obciagnietych jakims metalowym zbrojeniem. Nie no zartuje - thx reed :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MATZ Opublikowano 31 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2002 Hmmm kurcze właśnie chodzi mi o to aby one do siebie pasowale bo przezroczyste do zoltego fdd? :( Caly komp ma niebieskie podswietlenie,ale moze je zamienie na inne. W kazdym razie chodzi mi o to aby pasowaly do siebie kolorystycznie :) jakieś koncepcje? pzdrofionka.Szczęśliwego Nowego Roku!!!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...