zawleka Opublikowano 25 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2006 Witam. Piszę o tym problemie na forum tweak.pl ponieważ myślę, że znajdę tutaj więcej ekspertów w tej dziedzinie niż na forum Counter Strike, bo problem dotyczy programu Steam do Counter Strike i mojego routera. Mianowicie mam router DL-624 AirPlus Xtreme G Jest to router podwójny czyli ma i WAN i LAN. Problem polega na tym, że Steam nie chce się łączyć z internetem, problemem jest router. Fowardowałem, już na nim porty takie jak trzeba i dalej nic. Kiedy podepne bezpośrednio komputer do modemu to działa wszystko poprawnie. Na stronie Steam pisze, że nie jest on kompatybilny z routerami podwójnymi. Lecz mam nadzieję, że da się to rozwiązać w jakiś sposób. Czekam na wasze wypowiedzi, z góry dziękuje. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
avecezary Opublikowano 25 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2006 zobacz jak jest ustawiony FW co to znaczy niekompatybilny ^^ tu link do FAQ-http://support.steampowered.com/cgi-bin/steampowered.cfg/php/enduser/std_alp.php Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zawleka Opublikowano 25 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2006 Mój problem zawiera się w tym pytaniu FAQ Steam 3 I receive the error message Secure Connection Failed, No Steam Logon, or A Connection To The VAC Servers Could Not Be Made Na dole właśnie pisze o nie kompatybilności. Jak mam sprawdzić ustawienie FW ? Bo za bardzo nie rozumiem :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...