ZiMatik Opublikowano 3 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Marca 2006 Wiecie co ? Ja to musze zmienic - bo cos mnie w tym ,,gryzie'' jhakies to takie histeryczne :D Jak zmieie to dam cynk i poprosze Was o ocene :) Pozdrawiam cieplo ! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZiMatik Opublikowano 26 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Marca 2006 (edytowane) Pewnie nikt sie nie zdziwi...jak powiem ze zmienilam troche wyglad strony :P.... Powiedzcie czy teraz lepiej niż na poczatku? czy ide w dobra strone czy troche bladze >? Aha te obrazki w menu, nie sa aktywnymi przyciskami - to sa po prostu obrazki :) Edytowane 26 Marca 2006 przez ZiMatik Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prog Opublikowano 26 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Marca 2006 ZA dużo grafiki, chodzi mi o obrazki. Strasznie długo się wczytuje. Ogólnie nie podoba mi się. To tło jest najsłabsze ze wszystkich obrazków. Nie ma to ładu i składu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...