cinek204 Opublikowano 25 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2006 (edytowane) witam dziś chciałem wyprowadzić przycisk od cd na pane i udało się działa wszystko ładnie ale w cd- romie nie dziła ten przycisk wysuwania tylko zewnętrzny czy tak ma być??? Edytowane 25 Stycznia 2006 przez cinek204 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nargil Opublikowano 25 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2006 napisz to po polsku ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cinek204 Opublikowano 25 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2006 (edytowane) a co nie znasz angielskiego ??:P awracajac do tematu :) podlutowałem przycisk na kabelku pod ten przycisk od cd-roma by go otwirać za pomocą innego przycisku który bedzie sie znajdować np. na górnej części obudowy :) i mój problem polega na tym iż za pomocą zewnętrznego przycisku otwieram cd-roma bez problemy a z przycisku orginalneg przy cd nie idzie wysunąć tacki czy możecie mi poradzić czy tak ma być??? Edytowane 25 Stycznia 2006 przez cinek204 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PelzaK Opublikowano 25 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2006 (edytowane) a skąd ja mam niby wiedzieć czy tak ma być? skoro odlutowałeś przycisk z mobo cd roma to jak ma działąć i ten i ten? To już chyba od Ciebie powinno zależec czy oba przyciski będą działąć czy tylko zewnętrzny :D piszesz niby_to_po_polsku :P bez sensu zadajesz pytania.. czy tak ma byc? ja bym zapytał raczej co skopałem... bo chciałem żeby dwa chodziły.. albo chciałem zeby tlyko zewnętrzny działał ... jakieś herezje prawisz... nie paliłeś nic dzisiaj? :lol: Edytowane 25 Stycznia 2006 przez PelzaK Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cinek204 Opublikowano 25 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2006 czy piłem nie pamiętam:) a co do przycisków chciałem żeby 2 chodziły naraz a ten zewnętrzny podlutowałem do orginalnego ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PelzaK Opublikowano 27 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Stycznia 2006 no toś pewnie tak lutował.. że przypiekłeś mikrosłicza... a pstryka normalnie? czy jakoś dziwnie? :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...