komar-stalker Opublikowano 25 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2006 witam wszystkich mam proglem z moim laptopem a mianowicie gdy chcem wlaczyc film w bestpalyer lyb w jakims innym odtwarzaczy wyskakuje mi komunikat ,, wystapil krytyczny blad wątek OE w 0167:BFF2DE73'' wczesnij tego nie bylo :( sformatowalem dysk i nadal tak jest :( co moglo sie stac co jest przyczyna ?? jak naprawic ps w winampie wszystko jest ok ale nie ma napisow moze ktos mi pomoc bardzo bym prosił pozdraiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
inesian Opublikowano 25 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2006 a moze doinstaluj sobie "direct vob sub" i bedziesz miec napisy we wszystkich playerach, ja uzywam WMP10 + direct vob sub i dziala wysmienice Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
komar-stalker Opublikowano 25 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2006 TP ROWNIEZ NIE POMOGLO DALEJ MAM PROBLEM NIE CHODZA MI FILMY TYLKO W WINAMPIE I TO JESZCZE NIE WSZYSTKIE :( KTOS MI POMOZE ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robinxp Opublikowano 25 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2006 moze to wina kodenów Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...