Mujahideen Opublikowano 25 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2006 Witam mam telefon marki Siemens C65 (to nie jest kryptoreklama :) ). Wiem, że istnieje możliwość odpalenia przy użyciu tegoż telefonu internetu (GG konkretnie) w komputerze poprzez wykorzystanie możliwości GPRS. Mam kabel, zainstalowane oprogramowanie, wykryty przez owe oprogramowanie sprzęt, ale nie mam pojęcia jak postawić kropkę nad i by uruchomić GG. Wiem, że trzeba ustawić telefon by był widziany w komputerze jako modem, nie bardzo wiem jak to mam zrobić... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shaqal Opublikowano 25 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2006 Na stronie Plusa jest prezentacja pokazująca co i jak trzeba zrobić. Jeśli nawet masz telefon w innej sieci, to cały proces instalacji różni się tylko jednym kodem, który trzeba wpisać do konfiguracji połączenia. Szczegóły na stronie twojego operatora. Instalacja modemu GPRS w Plus GSM Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...