waryniak77 Opublikowano 26 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Stycznia 2006 panowie pomózcie przez nieuwagę skasowałem bios w karcie prolinka fx 5200 ultimate i niemogę znaleść na necie tego biosu pomóżcie. jakiś bios ściągnełem do prolinka fx 5200 ale niewiem czy to jest do ultimate ponieważ całyczas wyskakuje mi błąd że id mojej karty niezgadza sie z id obrazu biosu i niehce go flesh-ować karta wogóle nierusza wiec podpiełem kartę starszą do PCI a fx 5200 jest na AGP, uruchamiałm dwie karty na raz, wszyustko idze OK ale właśnie ten błąd :mur: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sucker Opublikowano 26 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Stycznia 2006 Jak skasowales bios? To to jest mozliwe? Wiem ze mozna nadgrac zlym biosem ale skasowac? A co do rady to nie mam takiego biosu ale na twoim miejscu wszedlbym na allegro gdzie ludzie sprzedaja takie karty i poprosilbym kogos z nich o bios. Napewno znajdzie sie ktos kto przesle ci bios. http://allegro.pl/search.php?string=fx+5200+ultimate Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
waryniak77 Opublikowano 27 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Stycznia 2006 Jak skasowales bios? To to jest mozliwe? Wiem ze mozna nadgrac zlym biosem ale skasowac? A co do rady to nie mam takiego biosu ale na twoim miejscu wszedlbym na allegro gdzie ludzie sprzedaja takie karty i poprosilbym kogos z nich o bios. Napewno znajdzie sie ktos kto przesle ci bios. http://allegro.pl/search.php?string=fx+5200+ultimate niestety nikt z allegrowiczów niechce mi pomóc , czy może jeste jakis problem ze zgranie biosu na dyskietkę to jest dołaownie 5 min prosze pomocy!!!!!!! :mur: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kvazi555 Opublikowano 27 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Stycznia 2006 Biosy tylko musisz sprawdizc jaki masz rev karty :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
waryniak77 Opublikowano 27 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Stycznia 2006 Biosy tylko musisz sprawdizc jaki masz rev karty :)czy bedzie pisało gdzieś na karcie jak versja ???? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kvazi555 Opublikowano 27 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Stycznia 2006 tak poszukaj w rogach karty najprawdopodobnie kolo śledzia Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
waryniak77 Opublikowano 27 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Stycznia 2006 tak poszukaj w rogach karty najprawdopodobnie kolo śledziajuż wgrywałem wsztskie wersje żadna niechce wchodzic może masz jakeś linki albo orginalny obraz biosu juz niemam cierpliwośc Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kvazi555 Opublikowano 27 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Stycznia 2006 no to nie pozostaje ci nic procz napisania na producenta karty lub dystrybutora w polsce :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gborkol Opublikowano 28 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Stycznia 2006 Oddaj do serwisu wgraja ci bios za grosze :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...