Aln Opublikowano 26 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Stycznia 2006 Mój problem opiera się na tym, że podczas zrestartowania Windows drugi mój dysk jest niewidoczny, lub Windows widzi go jako wymienny dysk ale nie mogę wejść na jego zawartość. Nie wiem co to może być bo zworki są dobrze ustawione. Moja konfiguracja to płyta MSI k7n2-v dyski twarde 2x Seagate Barracuda ATA IV 40016 o poj 40 GB Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tOmki Opublikowano 26 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Stycznia 2006 jesli masz je podpiete na jadnej tasmie to sprubuj je rozlaczyc w BIOS normalnie go wykrywa ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aln Opublikowano 26 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Stycznia 2006 Normalnie wykrywa w Biosie te dyski. A taśmę to spróbować od Cd-romu wpiąć? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tOmki Opublikowano 27 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Stycznia 2006 jasne ze mozesz sprawdzic. jezeli w BIOS normalnie ci go widzi to moze cos z partycjami sie pokopalo, jak mozesz to wyczysc MBR i od nowa zaloz partycje Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...