Aln Opublikowano 26 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Stycznia 2006 Witam. Czy do płyty MSi k7n2-v mogę wgrać jakiś bios od innego modelu? Jeśli ktoś robił taką operację to jaki bios łykała ta płyta? Jak coś to proszę o linka do strony z biosem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kolobos Opublikowano 26 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Stycznia 2006 Zapewne nie mozesz, zreszta po co mialbys to robic? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aln Opublikowano 27 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Stycznia 2006 Zapewne nie mozesz, zreszta po co mialbys to robic? A po to że w tym biosie nie mam zmiany mnożnika i napięcia dla procesora Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kolobos Opublikowano 27 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Stycznia 2006 (edytowane) Wiec wpadla Ci do glowy mysl, ze jak wgrasz bios od innej plyty to te opcje nagle sie pojawia? eh... Skoro opcji nie ma to nie bedzie. Edytowane 27 Stycznia 2006 przez Kolobos Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m1xer Opublikowano 27 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Stycznia 2006 Aln mam taka plyte (zielony laminat) z tego co wiem byly do niej tylko z 3 biosy.. z czego najnowszy jest chyba z 2004... Plyta w miare ok ale ma 0 mozliwosci OC (czyli brak zmiany mnoznika i napiecia na procku) i nic sie nie da z tym zrobic :| Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aln Opublikowano 27 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Stycznia 2006 Aln mam taka plyte (zielony laminat) z tego co wiem byly do niej tylko z 3 biosy.. z czego najnowszy jest chyba z 2004... Plyta w miare ok ale ma 0 mozliwosci OC (czyli brak zmiany mnoznika i napiecia na procku) i nic sie nie da z tym zrobic :|Ok dzięki za pocieszenie. To widzę że muszę się jakoś pomęczyć bez ostrego podkręcania a szkoda bo mam Athlona 1700+ :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...