Wery Opublikowano 26 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Stycznia 2006 Witam! Mam pytanie, skąd można dostać analogowy vu meter?? Ponieważ chciałbym takie coś zamontować w mojej obudowie a nigdzie nie moge takiego znaleźć. Pozdrawam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mogiel Opublikowano 26 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Stycznia 2006 W sklepie elektronicznym. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacek_:D Opublikowano 27 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Stycznia 2006 W opolu w sklepie widziałem takie mierniczki to koło 35 zeta kosztowały. Drogo jak na takie [ciach!]o Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dadziuk Opublikowano 27 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Stycznia 2006 (edytowane) Kiedyś widziałem na allegro :) Kosztowały chyba 15zł (2 sztuki) EDIT: http://allegro.pl/show_item.php?item=83386969 Edytowane 27 Stycznia 2006 przez dadziuk Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PelzaK Opublikowano 27 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Stycznia 2006 ze starego sprzętu audio... za darmo... bo w sklepiei zapłącisz za jeden 20 zeta conajmniej... Popytaj kolegó moze maja stare wmzacniaki niepotrzebne gdzieś na strychu :)... jak nie to w naprawie RTV popytaj czy nie mają odsprzedać... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...