ozis Opublikowano 26 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Stycznia 2006 Witam! Mam taki problem. Mam juz połaczone siecia lan 2 komputery do 1 z nich podłaczona jest neostrada. Wszystko działa jest ok :) Teraz zakupiłem noteboka i bym chciał do tego 2 kompute sie podłaczyc siecia . praktycznie chodzi mi o to czy mozna miec 2 karty sieciowe w jednym komputerze ? Ma to wygladac w ten sposób: Komputer (A) łaczy sie za posrednictwem neostrady i jest udostepnianie internetowe do komputera (B) wszystko działa jak jest właczony A czyli tak ma byc :) teraz bym chciał sie podłaczyc do komputera (B) po włozeniu 2 karty sieciowej . Wiem ze mozna kupic rooter ale to za duzy wydatek bo jednak karta sieciowa kosztuje ok 20 zł. CZy to jest mozliwe i proste do konfiguracji? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
avecezary Opublikowano 26 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Stycznia 2006 najlepiej przelacznik kupic ( nie jest drogi ) albo zmostkowac karty Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ozis Opublikowano 26 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Stycznia 2006 (edytowane) najlepiej przelacznik kupic ( nie jest drogi ) albo zmostkowac karty Co to jest tn przełacznik :/? http://allegro.pl/show_item.php?item=83262184 cos takiego ???? :/ a to nie moze byc ? a swith :P juz wiem Edytowane 26 Stycznia 2006 przez ozis Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bellum Opublikowano 26 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Stycznia 2006 (edytowane) Co to jest tn przełacznik :/? http://allegro.pl/show_item.php?item=83262184 cos takiego ???? :/ a to nie moze byc ? a swith :P juz wiem to jest pułapka na łosie :wink: nie przełącznik, TO jest przełącznik Edytowane 26 Stycznia 2006 przez Zawadaki Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...