Maks! Opublikowano 26 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Stycznia 2006 Witam, Chciałbym zrobić przejściówkę molex-> flop niestety mam tylko 3 kabelki. Teraz pytanie czy można zrobić 1 masę dla 12v i 5v? Będzie to bezpieczne? Niby w zasilaczu jest tylko jeden punkt gdzie się "stykają" wszystkie masy. pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arekservice Opublikowano 26 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Stycznia 2006 Witam. nie ma żadnych przeciwwskazań, będzie "robiło". B) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maks! Opublikowano 26 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Stycznia 2006 To super ;-) Zdowało mi się, że to jest bezpieczne, jednak wolałem się zapytać ;-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bellum Opublikowano 27 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Stycznia 2006 To super ;-) Zdowało mi się, że to jest bezpieczne, jednak wolałem się zapytać ;-)wszystkie te przewody (masa) i tak zachodzą się do wspólnego źródła Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...