waryniak77 Opublikowano 27 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Stycznia 2006 CZY KTOŚ JEST POSIADACZEM TEJ KARTY. INTERESUJE MNIE ORGINALNY BIOS DO TEJ KARTY. NIGDZIE NA NECIE NIEMOZNA DORWAĆ TEGO BIOSU. JEŚLI KTOŚ BEDZIE TAK UPRZEJMY TO PROSZE O KONTAKT GG 2517102 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Domik Opublikowano 27 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Stycznia 2006 Z edytuj post bo Ci się capslok zacioł. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
waryniak77 Opublikowano 27 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Stycznia 2006 quote name='Domik' date='27 Sty 2006, 18:46' post='1912769'] Z edytuj post bo Ci się capslok zacioł. posaidam katre prolink pixelwiev fx 5200 ultimate i poszukuje biosu do tej karty szukałem na necie juz wszędzie ale niemoge znaleść, jedyny sposób to aby ktoś kto ma taka sama karte i o takim samym układzie nv34 board p162-2n zrobił kopie ale bez uzycia programu do modyfikacji ponieważ, zauważyłem że zaden program nierozpoznaje układu z góry dziekuję mail to waryniak77@tlen.pl Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ExodusXXL Opublikowano 27 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Stycznia 2006 Tutaj szukaj :) http://www.mvktech.net/component/option,co.../cat,74/page,2/ Pozdro:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...