cinek204 Opublikowano 27 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Stycznia 2006 witam mam pytanie czy dało by radę samemu zrobić taki śledź SPDIF in/out i usb 2x ?? jak tak to proszę o jakiś schemat... z góry thx Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arekservice Opublikowano 27 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Stycznia 2006 Witam. Zrobić można tylko czy to się opłaca, na allegro sprzedają usb i spdif za grosze (niewykorzystane od mobo) masz kabelki zakończone oznaczeniami, zaglądasz do instrukcji swojej mobo gdzie co jest podłączone i smiga. Co do spdif to zależy jakie chcesz mieć we/wy (coax lub optyk). :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cinek204 Opublikowano 27 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Stycznia 2006 wiem że kosztuje to grosze ale wole samemu sobie zrobić :) wieksza satyswakcja :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arekservice Opublikowano 27 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Stycznia 2006 Zgoda ale gniazda i tak musisz kupić do tego porządne kabelki (USB 2.0), a ja proponuję zakup śledzi i po wymontowaniu gniazd zrobić własnego śledzia (gniazda usb do montażu są ciężkie do zdobycia). O spdif optyku nawet nie wspominam -kłopot. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cinek204 Opublikowano 27 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Stycznia 2006 oki co do usb to sie zastanowie ale z tym wyjściem audio sam sobie poradze :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PAWEEK Opublikowano 27 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Stycznia 2006 (edytowane) Chcesz to mam na zbyciu pusty śledż USB który wygląda tak: _______________________________________________ |............____....................____....................................... .......|__ |......o...|____|.....o......o...|____|....o.................................... ...__| |_______________________________________________| Cuś w tym stylu (na te kropki nie patrz bo innaczej by nie wyszło) ja sam też właśnie próbuje robić takie USB z kabelka i wychodz nawet całkiem całkiem Edytowane 27 Stycznia 2006 przez PAWEEK Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cinek204 Opublikowano 27 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Stycznia 2006 masz na zbyciu pusty śledź usb ??:/ czyli bez usb ?? poradź mi w takim razie jak i gdzie kupić usb same złącza :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NAZIR Opublikowano 27 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Stycznia 2006 wiem że kosztuje to grosze ale wole samemu sobie zrobić :) wieksza satyswakcja :) Jasne. Proponuję też kupić sztabę miedzi i wystrugać sobie z niej kabelki. Większa satysfakcja. A potem z plexi wyrzeźbić przezroczysty wentylator. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PAWEEK Opublikowano 28 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Stycznia 2006 ja kupiłem ostatnio za 5zł śledż z 2x USB na allegro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...