Sid. Opublikowano 27 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Stycznia 2006 Witam. Szukam programów do sterowania częstotliwością pracy procesora mobilnego AMD, czy zna ktos jakies i miał z nimi doswiadczenia, jak sie spisuja? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomcio_wroc Opublikowano 27 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Stycznia 2006 Sid. napisał(a): Witam. Szukam programów do sterowania częstotliwością pracy procesora mobilnego AMD, czy zna ktos jakies i miał z nimi doswiadczenia, jak sie spisuja? RMCLock sprawuje sie dobrze, doświadczenia pozytywne :) poszukaj na forum bo juz o tym bylo Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
VoyTECH Opublikowano 27 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Stycznia 2006 tak tak. RMCLOCK jest najlepszy!!!!!!!!!!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tex Opublikowano 27 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Stycznia 2006 Sęk w tym że nie działa.Mój proc to Sempron 3000+ AsusA6KB024.Nie da się ustawic poniżej 1.075 V Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
megax Opublikowano 27 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Stycznia 2006 @Tex ja to samo..... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomcio_wroc Opublikowano 27 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Stycznia 2006 (edytowane) a jak nisko chcialbys zejsc z tym napieciem. 1.075V to dla tego procesora minimum... tylko starsze wersje semprona 3000 pozwalaly obnizyc napiecie do 0.950 RM Clock dziala i jest najlepszy. poczytaj forum... to nie boli :mur: Edytowane 27 Stycznia 2006 przez tomcio_wroc Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TarzaN Opublikowano 27 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Stycznia 2006 Ja tez korzystam z RM, procek "plynnie" zmienia taktowanie co 200MHz i to mi sie podoba, a nie 800/1800/2400. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...