beastboy Opublikowano 27 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Stycznia 2006 Mam duży problem. Kupiłem nowego kompa, chciałem przenieść cały system na nowy dysk i udało się ale niestety nie całkiem... Ze skopiowanej partycji system się uruchomił, zainstalowała się większość nowych sterowników jednak przy którymś Windows (Win98) wykrywa po restarcie jakiś błąd w rejestrze, przywraca poprzednią jego wersję i wszystko leci od nowa... Ale do rzeczy. Nowy system to Win XP i na nim chcę pracować ale mam mały problem - mam zainstalowany program, który jest mi niezbędny, ale do którego nie posiadam płytki instalacyjnej, a przeniesienie folderu na nowy system oczywiście nic nie daje. Brakuje bibliotek czy wpisów w rejestrze i za nic nie mogę go odpalić. No i tu pojawia się pytanie - czy jest jakaś metoda na wyciągnięcie wszystkich wpisów w systemie, by po przeniesieniu programu zadziałał on na nowym Windowsie? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kobe2005 Opublikowano 27 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Stycznia 2006 Jesli uaktualnisz win98 do winxp to wiekszoc programow dzialo pod nowym systemem ale nie gwarantuj na 100%. Mysle ze latwiej bedzie poszukac tego programu w necie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...