eragonek Opublikowano 27 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Stycznia 2006 Wiecie jak używać ten program ? bo ja mam problem :? chcę sobie ściągnąć pewien film ale wyskakuje mi takie coś ;/ Wiecie co robić :?: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Rocca Opublikowano 27 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Stycznia 2006 (edytowane) Ja właśnie sobie ściągam to cudeńko ;) Zaraz sprawdzę o co chodzi i napiszę, jeśli rozgryzę. Jak wpisuję jakiś tekst w polu search, to otwiera mi się stronka i tam odpalam i wszystko gra. Uruchamia mi się to wszystko w oknie. Edytowane 27 Stycznia 2006 przez KrokOboK Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eragonek Opublikowano 28 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Stycznia 2006 Ale uruchamia ci się w tym programie ? :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Rocca Opublikowano 28 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Stycznia 2006 Nie, film uruchamia mi się w oknie. Korzystam z przeglądarki MyIE2. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eragonek Opublikowano 28 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Stycznia 2006 tylko że ja to chciałem zapisać na dysk :| [edit] już umiem :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...