decoder Opublikowano 28 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Stycznia 2006 Mam problem z irda podlaczana do plyty glownej. Kabel podpiety jest prawidlowo (w/g instrukcji) a w windzie (XP sp2) go nie widzi. W biosie jedyne ustawienia jakie sa to "CIR MODE" ale to chyba nie do irdy. Ma ktos jakis pomysl??? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pcmax Opublikowano 28 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Stycznia 2006 hmm moze kwestia wgrania nowego biosu F7? a jak nie to moze na chama trzeba go zianztalowac chyba najpierw sie isntaluje stery od irdy a pozniej podlacza sprzet ale nie wiem wlasnie czy to przy irdzie tak trezba bylo robic Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ChrisG Opublikowano 28 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Stycznia 2006 hmm moze kwestia wgrania nowego biosu F7? a jak nie to moze na chama trzeba go zianztalowac chyba najpierw sie isntaluje stery od irdy a pozniej podlacza sprzet ale nie wiem wlasnie czy to przy irdzie tak trezba bylo robicF8 jest najnowszym do tej plytki. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blank2424 Opublikowano 30 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Stycznia 2006 irda na usb może rozwiązać problem, poza tym goły win bez sp2 może różnież rozwiązać problem ale kto go tam wie....:/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
decoder Opublikowano 31 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Stycznia 2006 dzieki poprobuje :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...