Gość GiGaMasTa Opublikowano 28 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Stycznia 2006 (edytowane) witam, mam problem moj pentiumek 4 3.0 z ht jest w moim pokoju jest dodatkowym zrodlem ciepla, zapewne tak jak i u wszystkich posiadaczy nowych prockow pentium4 chcalbym kupic chlodzenie, u siebie w miescie ( w toruniu) od reki mam do wyboru nastepujace pozycje: Pentagram Freezone QVC-120CU+ (LGA775) Thermaltake Jungle 512 LGA775 CL-P0037 wybor jest znikomy, ale tylko te wentylatory dostepne sa od reki :mur: a na tym mi zalezy, poniewaz chcialbym kupic ten wetylator juz w poniedzialek rano :P, chyba ze znalazl by ktos jakis sklep w toruniu zeby mozna bylo dostac lepsze chlodzenie od reki :D Bardzo zalezy mi na tym aby to byl dobry cooler Edytowane 28 Stycznia 2006 przez GiGaMasTa Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość MaRuH Opublikowano 28 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Stycznia 2006 kup freezera 7 pro kupisz go za ok 85 zł jedne z najlepszych cena /jakośc kumpel założyl go na p4 3ghz i tem spadła o 11-12 C Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cavarr Opublikowano 28 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Stycznia 2006 gigamasta jak masz do wyboru tylko te dwa powyższe coolerki to bierz Pentagram Freezone QVC-120CU+ bo ten Thermaltake Jungle 512 to jakaś lipa. Co do wydajnego coolerka to ja bym kupił THERMALTAKE BIG TYPHOON :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość GiGaMasTa Opublikowano 28 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Stycznia 2006 to wezme pentagramka, chetnie wzial bym tego TT ale ich niema :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cavarr Opublikowano 28 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Stycznia 2006 ja na twoim miejscu olał bym ten sklep i kupił w jakimś sklepie internetowym lub allegro tego typhona lub freezera bo imho nie warto się spieszyć Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...