ptaku666 Opublikowano 31 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2002 Mam karte tv taką jak w temacie i problem jest w tym ze jak łącze ją kablem minijack-minijack z kartą muzyczną (SB LIVE PLAYER 5.1), tak zebym mógł słyszec dzwięk przez karete muzyczną, dzwiek nie działa. Pierwszy minijack wpinam w wejscie OUT do karty TV a drugi w wejscie LINE IN (niebieski) do karty muzycznej. We własciwosciach dzwięku mam włączony LINE IN. Jak podłączyłem bezposrednio głosniki do karty TV to dzwięk działał. Prosze o pomoc. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ptaku666 Opublikowano 1 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2003 Czemu nikt nie odpisuje ??? za trudny temat dla was ;) Bede bardzo wdzieczny za kazdy post. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lagier Opublikowano 1 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2003 podlacz odwrotnie kabel tzn. ta wtyczke ktora jest teraz w SB wloz do tunera a z kolei ta co w tunerze do karty. Bedzie dzialac :D pozdrav Lagier Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ptaku666 Opublikowano 1 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2003 uwazasz ze to co powiedziałes było smieszne ??? a co ma za znaczenie którą stroną włoze jak koncówki są identyczne !!! prosze wiecej nie pisac takich bezmyslnych postów, dzięki . Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lagier Opublikowano 1 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2003 nie chcesz to nie probuj twoja sprawa. Sam ostatnio mialem doczynienia z tymze tunerem i tez mialem problem z dzwiekiem i wlasnie TO BYLO TEGO PRZYCZYNA dokladnie takie same objawy jak u ciebie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lagier Opublikowano 1 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2003 tzn. zakladam ze line in na twojej karcie jest dobre! bo jesli masz spalony port to sorry no bonus Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xan Opublikowano 2 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Stycznia 2003 A jakiego programu uzywasz do tego Tunera ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrz3j Opublikowano 2 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Stycznia 2003 Mam karte tv taką jak w temacie i problem jest w tym ze jak łącze ją kablem minijack-minijack z kartą muzyczną (SB LIVE PLAYER 5.1), tak zebym mógł słyszec dzwięk przez karete muzyczną, dzwiek nie działa. Pierwszy minijack wpinam w wejscie OUT do karty TV a drugi w wejscie LINE IN (niebieski) do karty muzycznej. We własciwosciach dzwięku mam włączony LINE IN. Jak podłączyłem bezposrednio głosniki do karty TV to dzwięk działał. Prosze o pomoc.1. podłacz kablem audio out z wejsciem mic w k.muzycznej 2. ustaw w sofcie do karty TV aby dzwięk był wysyłany na np. line IN (lub inny)(w parametrach ustawień kartyTV..) 3. włacz obsługe w karcie muzycznej line in. 4. jak masz win Xp możesz tez przetestować i ustawić sygnał mic jesli ustawiłes w zakładkach mic.. P.S.Ja ustawiam zazwtyczaj wyjscie na volume control.. Czasami problem jest z kartami przywiezionymi z niemiec, nie ten system... Jest to karta kupiona w Polsce?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...