Deex Opublikowano 28 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Stycznia 2006 Witam wszystkich :) wzielo mnie zeby nareszcie skonczyc moj kibelek a do tego potrzebuje pompki ktora by to wszystko zasilila:) i zdecydowalem sie na atamana ale nie wiem gdzie na terenie tri-citi takową zabawke dostane... wie ktos moze gdzie go dostane?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
samhain Opublikowano 28 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Stycznia 2006 Witam wszystkich :) wzielo mnie zeby nareszcie skonczyc moj kibelek a do tego potrzebuje pompki ktora by to wszystko zasilila:) i zdecydowalem sie na atamana ale nie wiem gdzie na terenie tri-citi takową zabawke dostane... wie ktos moze gdzie go dostane?? jak nie potrzebujesz od reki, to u mnie... jakiego atmana? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Deex Opublikowano 29 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Stycznia 2006 305 albo inaczej.. tego ktorego poradzacie najbardziej i ktory dobrze sprawuje sie na in-line z tego co slyszalem to 305 jest dobra :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kszonek Opublikowano 29 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Stycznia 2006 305 albo inaczej.. tego ktorego poradzacie najbardziej i ktory dobrze sprawuje sie na in-line z tego co slyszalem to 305 jest dobra :) zoologiczny w tesco dabrowa ;) kiedys mieli, były tez aquale i cos jeszcze ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Deex Opublikowano 29 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Stycznia 2006 Samhain jak bedziesz mogl to odezwij sie do mnie na gg bo ja jestem zainteresowany no a Ty chyba gdzies z Gdanska jestes wiec niedaleko odemnie :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
samhain Opublikowano 29 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Stycznia 2006 Samhain jak bedziesz mogl to odezwij sie do mnie na gg bo ja jestem zainteresowany no a Ty chyba gdzies z Gdanska jestes wiec niedaleko odemnie :) pisz na maila... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...