Skocz do zawartości
LuZaczek

ECS K7VTA 3 kt 333 czy ASUS A7M266 ???

Rekomendowane odpowiedzi

Witam!

Ktora z tych plyt lepiej kupic??

Pozdrawiam

Uzywam kompa do roznorodnych zastosowan np. gra w q3 :lol: serfowanie po necie, ogladanie filmow.

Mam procka bardzo marnego bo tylko durona 600 mhz ale mysle ze na ktorejs z tych plyt mozna by bylo sprawdzic jego potencjal :wink:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

powiem tak. jezeli w najbliższej przyszlosci nie zamierzasz dokonywac wiekszych modernizacji kompa, to wez ecs-a. przemawia za nim cena. natomiast jezeli przekladasz wiekszą uwage do wyciskania siódmych potow z kompa, to bierz asusa.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Odpowiedz sobie sam na to pytanie czy chcesz dobrej marki płyte na troche starszym CHIPIE czy mnie markową na nowszym ?? ;)

Jak nie będziesz w najbliższej przyszłości zmieniał PROCA to bierz raczej ECS chociaż do OVERCKLOKINGU lepiej będzie się sprawował ASUS

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja bym wziol Asusa...bo to Asus i bedzie sie na nim krecilo lepiej niz na ECS'ie ;). Aczkolwiek zakup ECS'a bylby bardziej przyszlosciowy jesli idzie o wymiane procka i o nowe pamieci :). Wybor nalezy do ciebie ale bralbym Asusa, plyte zawsze mozna zmienic, a sprzet komputerowy ciagle tanieje wiec... ASUS :).

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Dodaj nową pozycję...