LuZaczek Opublikowano 31 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2002 Witam! Ktora z tych plyt lepiej kupic?? Pozdrawiam Uzywam kompa do roznorodnych zastosowan np. gra w q3 :lol: serfowanie po necie, ogladanie filmow. Mam procka bardzo marnego bo tylko durona 600 mhz ale mysle ze na ktorejs z tych plyt mozna by bylo sprawdzic jego potencjal :wink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablo163 Opublikowano 31 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2002 lepiej asusa a7v266 lepszy od tych co podales a na ecs za duzo nie wyciagniesz z durnia :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dr.Crash Opublikowano 31 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2002 powiem tak. jezeli w najbliższej przyszlosci nie zamierzasz dokonywac wiekszych modernizacji kompa, to wez ecs-a. przemawia za nim cena. natomiast jezeli przekladasz wiekszą uwage do wyciskania siódmych potow z kompa, to bierz asusa. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DA VINCI Opublikowano 31 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2002 Odpowiedz sobie sam na to pytanie czy chcesz dobrej marki płyte na troche starszym CHIPIE czy mnie markową na nowszym ?? ;) Jak nie będziesz w najbliższej przyszłości zmieniał PROCA to bierz raczej ECS chociaż do OVERCKLOKINGU lepiej będzie się sprawował ASUS Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BiAłY Opublikowano 1 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2003 Jezeli OC to Asus jezeli nie oc to ECS :D. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
romeorunner Opublikowano 1 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2003 asusa a7v266 jest dużo lepszy Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mikaelus Opublikowano 1 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2003 Lepiej pożądnego ASUS'a na starszym chipsecie niż szitowego ECS na nowszym zwłaszcza, że nie wiadomo jaki ten ECS ci się trafi. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RS Opublikowano 1 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2003 niewydaje mi sie zeby wydajnoscia Ecs odbiegał od od Asusa, to po pierwsze,a po 2 to to ze na asusie wykorzystasz cała dośtępną moc z procka dzieki oc, a na ecs niebardzo. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
f-lexa Opublikowano 1 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2003 Do OC tylko Asus.Na ECS prawie zerowe szanse podkrecania. Co do ECS to wcale nie takie "szitowate" plyty glowne.Ostatnio skladalem na nich kilka kompow i...ich osiagi sa calkiem do rzeczy. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qb Opublikowano 1 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2003 nie wiem czy takie zerowe szanse na ECS ale i tak wolalbym asusa jak masz kase to bierz ASUSA ! :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TDK Opublikowano 1 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2003 Ja bym wziol Asusa...bo to Asus i bedzie sie na nim krecilo lepiej niz na ECS'ie ;). Aczkolwiek zakup ECS'a bylby bardziej przyszlosciowy jesli idzie o wymiane procka i o nowe pamieci :). Wybor nalezy do ciebie ale bralbym Asusa, plyte zawsze mozna zmienic, a sprzet komputerowy ciagle tanieje wiec... ASUS :). Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...